Skönhet

Favoriten Magic Style Brush

image

image

Jag inser nu att jag inte bloggat om min nya favorit Magic Style Brush från Björn Axén. Det är en mix av en locktång och rundborste och det perfekta vardags-styling-verktyget enligt mig. Det jag gillar med den är att du använder den på torrt hår. Jag tvättar nästan alltid håret på kvällen då det inte finns tid på morgonen. När jag vaknar är håret oftast lite extra rufsigt men bara genom att “kamma” igenom håret med den uppvärmda borsten hjälper mycket. Sen formar och lockar jag håret som jag önskar och lägger max 5-10 minuter på det för att få det resultat jag önskar.

Den finns i tre storlekar och jag har den som är 30 mm.

För att sedan slippa behöva tvätta håret så ofta så använder jag Styling Powder – ett torrshampoo som även ger volym.

Här finns en film som visar hur man använder sig av Magic Style Brush:

När jag la upp en bild på Magic Style Brush på Instagram så var det någon som kommenterade och sa att de inte alls tycker den fungerar på deras hår. Kanske är det så att den gör sig bäst på lite tunnare nordiskt hår? Är det någon annan som testat den?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.