Skönhet

En lördag fylld med skönhet

2015-01-10-11.16.05

2015-01-10-16.21.34

2015-01-10-12.12.04

2015-01-10-11.13.02

OMG vilken härlig dag jag haft – jag är helt lyrisk! Idag gick nämligen minimässan Daisy Beauty Expo av stapeln på Lundqvist & Lindqvist, Tändstickspalatset. Den arrangerades av sajten och tidningen Daisy Beauty som bjudit in beautynördar från hela landet.

Vi bjöds på föreläsningar, god mat och självklart möjligheten att prata och ställa frågor till alla utställare som var på plats. Tiden gick extremt fort (som vanligt när man har roligt) och vid lunch hade jag och Linda bara hunnit med bottenvåningen. När vi gick vidare en trappa upp hade vi fått både lösfransar, nylackade naglar och makeup så humöret var på topp 🙂

Nu har jag mängder av bloggmaterial som jag ska bombadera er med framöver. Jag har också en massa härliga produkter som måste testas och antagligen en hel del nya favoriter som jag kan tipsa om.

Stort tack till Kicki och alla andra som jobbade på Daisy Beauty Expo idag – ni är bäst!

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.