Skönhet

Smurfblå i ansiktsmask från Dr Dennis Gross

Tidigare i veckan var jag på en pressfrukost där bland andra hudvårdsmärket Dr Dennis Gross presenterades av Dennis fru Carrie som är en av grundarna och VD. Det är alltid så inspirerande att få lyssna på någon som byggt upp ett företag och är så passionerad som Carrie.

I New York har de en hudvårdsklinik med behandlingar och konsultation. Dennis är hudläkare med många utmärkelser tackvare sin forskning och utveckling av bland annat Alpha Beta Daily Face Peel (som är den första kliniska peelingen för hemmabruk).

img_6797.jpg

img_6799.jpg

Några av nyheterna i år är Ferulic + Retinol Wrinkle Recovery Peel och Ferulic + Retinol Wrinkle Recovery Overnight Serum. Serumet verkar under natten och ska förstärka hudens naturliga återbyggnadsprocess och förbättra struktur och spänst. Förutom doften så är det här något min hud gillar och jag har inbillat mig att min hud fått mer lyster.

Peelingen förbättrar också spänst och ålderstecken genom att stimulera celldelning.

ansiktsmask

Jag har också hunit testa nyheten Hyaluronic Marine Hydrating Modeling Mask och lekt smurf 🙂

Innan du lägger masken blandar du ihop gele med ett aktiveringspulver.

Sedan applicerar du masken (undvik området kring ögoen) och låter den verka i ca 10-15 minuter. Det blir en härligt kylande effekt och känns precis som slim som jag lekte med som barn 🙂

Om du lägger på ett tjockt lager så går masken väldigt lätt att dra av. Sedan lämnas du med ett babylent och härligt nerkyld ansikte.

Fyra behandlingar kostar ca 595 kr och finns att köpa bland annat hos Eriksbergskliniken.

Det är alltid spännande att testa nya hudvårtsprodukter men det är såklart svårt att bedöma efter bara några användningstillfällen. Men jag har en känsla av att det här är en serie jag kommer vara intresserad att testa mer av.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.