MiaShopping

Favoritoutfits 2014

outfits

Det blev inte många “dagens kläder” under 2014 – men här kommer fyra favoriter.

När man är hemma hela dagarna är det jeans och t-shirt som gäller och väldigt lite pengar har lagts på nya kläder. Just nu känns det bra eftersom jag går tillbaka till de kläder jag hade under graviditeten med Hjalmar. Gravidkläder kommer jag inte heller lägga pengar på (förutom kanske ett par jeans) utan jag töjer ut det som finns i min garderob redan.

Visst känns det lite trist att komma tillbaka till jobbet så kort period och gå omkring i samma kläder som när jag lämnade – men det får jag bara acceptera.

Sen framåt sommaren ska jag väl kunna köpa något nytt och förhoppningsvis komma i min gamla garderob igen 🙂

Här kan ni se alla mina outfits genom åren. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.