Barn

Hjalmar 1 år

hjalmar1

hjalmar2_2

hjalmar1_3

hjalmar1_4

hjalmar1_5

hjalmar1_6

hjalmar1_7

 

Igår fyllde vår lilla älsklings Hjalmar 1 år och vi firade med vänner och familj. Självklart fick Hjalmar en egen cupcake att äta och kladda med. Det måste man få göra när man fyller ett. Efter några minuter hade han frosting i hela håret och kläderna åkte snabbt av 🙂

Det var ansträngande att öppna alla fina presenter så en timme efter gästerna hade anlänt tog födelsedagsbarnen en vilopaus. Resten av gästerna mumsade på tårta och cupcakes som jag bakat på förmiddagen.

Tänk att det gått ett år sedan Olivia fick sin lillebror och vi en son. Vilket härligt (och stundtals tufft) år det varit!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.