Barn,  Resor

Första mötet med havet

Det jag älskar med Barcelona är att staden har allt. Shopping, god mat, vacker arkitektur och historia, uteliv och sist men inte minst en strand. Stranden närmast Barcelona (Strand St Sebastià) är kanske inte den renaste men tar du dig bara några minuter längre bort med buss, tåg eller bil så kan du se en betydlig skillnad på vattnet. I Barcelona finns 7 stränder som tillsammans är ca 4,5 km.

Men är du bara i Barcelona över en weekend så duger den närmsta stadsstranden alldeles utmärkt. När jag var i Barcelona sist var vi ute och sprang innan frukost och passade på att kasta oss i havet när vi var färdiga för att sedan springa hem i blöta träningskläder – underbart 🙂

2014-06-01-10.25.16

 

Hjalmar var en liten badkruka som helst inte ville stoppa ner fötterna i den blöta sanden.

2014-06-01-10.24.00

bild-(1)

2014-06-01-10.25.51

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.