Dagen i bilder,  Mat och bak

Ben, Jerry och Kim

DSC02315

Ben & Jerrys

Ben & Jerrys

Ben & Jerrys

Ben & Jerrys

Ben & Jerrys

Vilken bra start pĂ„ dagen jag och syrran hade 🙂 Vi var pĂ„ Spotifys huvudkontor och fick smaka nyheter frĂ„n Ben & Jerry’s. En överraskning var att Kim Cesarion upptrĂ€dde med sĂ€kert tre lĂ„tar. Det blir ett riktigt bra drag i lokalen pĂ„ 11:e vĂ„ningen.

Med oss hem fick vi nyheterna Ben & JerryŽs Greek Style Frozen Yoghurt Raspberry Fudge Chunk och Greek Style Frozen Yoghurt Vanilla Honey Caramel.  Jag har bara testat den med vanilj, honung och karamell och den Àr jÀttegod.

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *

Denna webbplats anvÀnder Akismet för att minska skrÀppost. LÀr dig hur din kommentardata bearbetas.