Skönhet

Återkommer alltid till Dermalogica

dermalogica

 

Det slutar alltid med att jag kommer tillbaka till hudvårdsmärket Dermalogica. Speciellt ansiktskrubben är en favorit och verkligen något jag skulle rekommendera alla ha i sitt badrumsskåp. Just nu har SkinCity 20% rabatt på just detta märke och jag passade på att lägga en beställning.

SkinPerfect Primer SPF30 la jag också till. Så här beskrivs den “SkinPerfect Primer SPF30 suddar ut gränsen mellan hudvård och makeup. Silikoner jämnar ut huden och ger den omedelbart en slät, sammetslen yta. Pärlpuder och naturliga mineralfärger balanserar hudtonen, verkar pigmenthämmande och ger en fin lyster. Intrycket av en perfekt hudyta förstärks. Den avancerade ingrediensteknologin motverkar uppkomsten av fina linjer och rynkor och ett modernt solskydd ger ett bredspektrigt UVA/UVB-skydd.” 

Jag gillar produkter där man automatikst får solskyddsfaktor och UVA/UVB-skydd.

En annan sida där jag brukar beställa just Dermalogica är Jersey Beauty Company. Men jag gynnar helst svenska företag och med 20% ligger SkinCity mycket bättre till prismässigt.

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.