Barn

Lekfulla barnmöbler från bObles

2013-10-16-10.10.01

2013-10-16-10.09.52

 

bild-(4)

Här kommer tips på roliga julklappar till aktiva barn. Olivia har testat balansskorna och de har varit väldigt populära att gå omkring med här hemma. Hon kallar dem för klackskor 🙂

bObles produkter är gjorda i fast EVA-skum med en mjuk yta som är lätt att rengöra med våt trasa. Materialet är lätt och kanterna är rundade för att inte ge märke i golvet och de innehåller så klart inga farliga ämnen.

Kolla in hela sortimentet här. Där kan du även beställa.

“Historien bakom bObles började i Köpenhamn år 2006 när arkitekten Bolette Blædel var på mammaledighet med sitt första barn. Till sin besvikelse upptäckte Bolette att utbudet på barnmöbler var irrelevant och oinspirerande och att merparten av möblerna var miniatyrer av vuxenmöbler. Tillsammans med sin syster Louise, designer till yrket, dök en idé upp: Tänk om Bolette och Louise kunde skapa barnmöbler som tillfredsställer barns fantasi genom lek och lärande samtidigt som barns motoriska kunskaper utvecklas.

Idén till tummeldjuren och bObles var född. Tummelmöbler är baserade på enkla geometriska former – utskurna som djur. Barnet kan tumla, rulla, balansera, gunga och hoppa för att träna de motoriska färdigheterna. Tummeldjuren har en lekfull funktion samtidigt som det fungerar som möbler och tilltalar med sin design det moderna hemmet.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.