Dagen i bilder

Helgen i bilder

20121029-223700.jpg

I helgen hade den nya Friends arenan i Solna preimiär med showen Svenska ögonblick. Roxette, Tomas Ledin, The Hives, Icona Pop, First Aid Kit, Loreen, Tommy Körberg, Agnes, Kalle Moraeus, Danny Saucedo, Mustasch, Sven-Ingvars, Rikard Wolff, Peter Mattei, Orphei Drängar, Sofia Jannok, Eagle Eye Cherry, Kristina från Duvemåla (solister ur Svenska Teatern i Helsingfors uppsättning), Stenhammarkvartetten och Norrköpings symfoniorkester uppträdde.

Tack Linda för att jag fick följa med!

20121029-223711.jpg

Söndagen var inte mycket sämre med skidreseplaneringsbrunch på Bjork Bar & Grill och ett besök på Fotografiska.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.