Utanför ämnet

Daimbullar

20120511-181747.jpg

20120511-181757.jpg

20120511-181803.jpg

När man kommer hem trött en fredag och möts av ett stort hjärta med Daim-bullar så kan man inte annat än bli glad.

Olivia ger dem tummen upp och det gör jag också. Men det hade kunnat vara mer daimfyllning.

Vecka 19 finns finns de i butik och kostar ca 29 kr.

4 kommentarer

  • Maria

    Kolla ingridienslistan, vill man verkligen äta detta? Många E nummer och massa annat skit. En sak jag lärt mig är att man inte ska äta något med mer än 10 ingridienser, En hembakad kanelbulle har ca 7 ingridienser, Jag lovar att denna bulle aldrig kommer att mögla.

    Ingredienser: Vetemjöl, vatten, sirap, mandelkrokantdragé 2,72 % (socker, vegetabiliskt fett, kakaosmör, kakaomassa, smör, smörfett, vasslepulver, skummjölkspulver, mandel, vassleprodukt, sockrad kondenserad skummjölk, salt, emulgeringsmedel (sojalecitin), ytbehandlingsmedel (gummi arabicum, maltodextrin), arom), mjölkchoklad-grits 2,72 % (socker, kakaosmör, kakaomassa, vasslepulver, skummjölkspulver, smörfett, vassleprodukt, emulgeringsmedel (sojalecitin), metylvanillin), margarin (vegetabiliska oljor (raps, palmolja), vatten, emulgeringsmedel (E 471), salt, surhetsreglerande medel (E 330), arom, vitamin A och D), vegetabilisk olja från raps, emulgeringsmedel (E 471), jäst, salt, konserveringsmedel (E 202), socker, druvsocker, mandelkrokantfyllning 15,25 % (socker, vatten, vegetabiliskt fett, mjölk, modifierad vetestärkelse (E 1414), mandel, vetemjöl, glukossirap, salt, majsstärkelse, kakaosmör, kakaomassa, konserveringsmedel (E202), stabiliseringsmedel (E 415), sojalecitin, vanillin), pärlsocker 3,21 % (socker, fullhärdad rapsolja)).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.