Mia testar,  Skönhet

Garnier BB Cream

Jag har helt glömt bort att tipsa om Garnier BB Cream som jag började använda innan jul. Det är en kräm som enligt produktbeskrivningen ska jämnar ut hudtonen, återfukta, korrigera, ger lyster och ger SPF 15.

För mig passar den här perfekt som en vardagsfoundation. Efter min dagkräm smörjer jag in mig med den här och lägger sedan på lite rouge och sen är man klar. Jag gillar inte foundations som är helt täckande, det måste se naturligt ut och det gör det med Garnier BB. En annan fördel är priset, 115 kr.

Nackdelen är att den är ganska kladdig och smetig så det gäller att vara försiktig så man inte få den på kläderna. Den sitter heller inte lika bra som en riktigt foundation.

3 kommentarer

 • Caroline

  Prova gärna “riktiga” BB cream från Sydkorea så kan jag lova att de inte färgar av på kläder eller kladdar sig. Garnier och andra märken kommer ut med BB cream bara för att det är populärt i Asien men kan inte mäta med kvaliten med bb cream märken från Korea. Kontakta mig på bbcream.sweden@gmail.com så kan jag berätta mer.

 • Shellie

  Hi are using WordPress for your blog platform?
  I’m new to the blog world but I’m trying to get started and create my own.
  Do you need any html coding expertise to make your own blog?

  Any help would be greatly appreciated!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.