Tävlingar

Tävling: Armband från Odd Molly

Odd Molly

Det här armbandet fanns i goodiebagen på Odd Mollys visning. Nu kan du vinna det genom att kommentera detta inlägg med ditt första minne av märket Odd Molly.

Kom ihåg – You are perfect because you’re not.

Lycka till!

Tävlingen är avslutad! Grattis till Elisabeth McCann!

46 kommentarer

 • Fröken Gredelin

  Oj vad underbart vackert det var!!

  Mitt första minne av Odd Molly är nog när jag började se kvinnor bära grandmas coat. Jag såg den fina kappan lite här och där och så stod det “Odd Molly” på ryggen vilket inte sa mig så mycket, men jag minns att för varje gång jag såg någon bära den så hoppade hjärtat till av glädje. Jag blev helt enkelt lite förälskad:)

  Så när jag skulle föda min son så önskade jag mig hett just en grandmas coat som “belöning” för en lång och svår graviditet- och min snälla sambo köpte den till mig! Den kommer alltid att förknippas med Max födelse, jag minns att jag prompt skulle ha med den till BB och där hängde den i garderoben och var så vacker att jag knappt vågade bära den:-) Jag kände mig som en prinsessa i den!

 • Marie L-M

  Hej!
  Jag har ingen jättekoll på märken!
  Men för några år sedan, var jag på jakt efter en snygg och
  varm kofta. Letade runt lite på nätet, och helt plötsligt så hittade
  jag inte bara en utan flera ursnygga Odd Molly koftor!
  Varma och sköna, eleganta eller lediga. De har allt som en frusen
  gotlänning kan önska sig…
  Så armbandet är verkligen en önskevinst!

 • Emelie

  Jag hittade en blus i en affär på Söder och blev kär. Den var nedsatt till 700kr och jag hade absolut inte råd, jag var student. Min mamma lånade mig pengarna och jag älskar fortfarande den fina blusen såhär 5 år senare <3

 • Charlotte

  Min storasyter kom hem med en fantastisk klänning för många år sedan som jag fortfarande väntar på att hon ska växa ur och ge till mig

 • Malin

  Min första kontakt med Odd Molly var då jag letade efter något “snyggt” till vår dotters dop. Hon döptes samtidigt som sin kusin. När vi kom till kyrkan visar det sig att min svägerska har samma klänning!
  Har faktiskt inte sett att det finns smycke från Odd Molly.

 • vicky

  Min första kontakt med Odd Molly var när jag köpte en poncho för många många år sedan utan att tänka på vad det var.Det gick först upp för mig när märket dyk upp lite här och där och jag tänkte …det där känner jag igen och kollade min garderob..jo vist hade jag en odd Molly. Sedan dess har jag blivit smått beroende av märket ..älskar det

 • Serena

  Första kontakten jag hade med märket var när jag hittade en handkräm i en liten och väldigt söt förpackning som jag bara var tvungen att köpa, trotts att det kändes lite dyrt för en handkräm. Men det var helt klart värt pengarna.
  Men min bästa kontakt med märket var nog nu i höstas när Per Holknekt hade föreläsning på universitetet. Vilken grymt positiv människa. Det är helt klart den bästa föreläsningen jag varit på!

 • Elly

  Hej!
  Inspirerande och fina grejer du lägger upp kolla gärna in vårt Gina tricot sammarbete Reamake. Kanske hittar du nått kul där när det kommer ut i butik.

 • Ia

  Fick en kasse med kläder av min moster och dröm om min förvåning när jag 15 år gammal hittar en kläning från Odd Molly . Den hade jag på många fester… Men som med allt så finns det ett slut. Utnött. Armbandet skulle bli en underbar gåva att ge till min syster dotter.

 • Anneli

  Mitt första minne av Odd Molly var när jag för ett par år sedan var på en föreläsning på Högskolan Väst och en av de andra studenterna hade en jättesnygg beige kofta med Odd Molly-tryck på ryggen på sig. Jag ville nästan köpa tröjan av henne där och då!

 • Emma

  Hej!

  Mitt första möte med Odd Molly som jag verkligen kommer ihåg var när mina kollegor kom till jobbet samma dag med likadana koftor från Odd molly. Var väldigt komiskt att 5 stycken hade samma tröja på sig. Väldigt bra reklam för Odd Molly dessutom när fler blev sugna på att köpa den koftan 🙂 Så det har nästan blivit vårt jobbs “jobbtröja” hihi

  Ha en bra dag!

  Kram

 • Marianne Eriksson

  Hejsan!
  Mitt första minne av Odd Molly var när min dotter drog in mig i deras butik i Uppsala, och jag tänkte att här kan väl jag inte hitt någonting att ta på mig. Jag blev positivt överraskad för jag hittade hur mcket som helst som passade just mig. Bland annat köpte jag en One size-klänning som jag bara älskar och har använt jättemycket. Numera är det en av de första butikerna jag besöker när jag letar efter något att ta på mig.

 • Amanda

  Hej!
  Mitt första Odd Molly minne är när svärmor kom hem till oss med en av deras fantastiska koftor. Lagom avundsjuk berömde jag hennes smak, den var ljuvlig! Lyckosam som jag är så fyllde jag år ett par veckor senare och i det paketet låg det en likadan kofta, fast i min färg! Ännu ljuvligare 😉

  Jag älskar denna eftersom jag känner mig så bekvämt finklädd i den! Mitt favoritplagg!

 • F_Errari

  Jag kommer aldrig att glömma när jag såg en pensionärstant med blått hår (2003 eller 2004) på Heathrows flygplats, London … iklädd platåskor och rosa långkofta stack hon verkligen ut från mängden, minst sagt, och jag tänkte att “det där är ett klädmärke för gamla avdankade hippies”! (Kan tillägga att jag i dag ändrat åsikt;).)

 • Hilde J

  Jag hade hört om Odd Molly innan, men hade inte riktigt koll på vad de gjorde för slags typ av kläder. Sen var jag iväg med min son på hans danslektion och ser en kvinna i en supersnygg rosa kofta. Jag är så svag för koftor och har ett antal stycken som jag använder, men ingen liknade denna underbara kofta. Jag kunde inte annat än att sitta och titta på koftan i 45 min och hade tänkt fråga vart hon köpt den. Men det behövdes inte, det stod ju Odd Molly på ryggen:) Nästa vecka var det två mammor som hade likadana koftor, fast olika färger. Glömmer aldrig den känslan och dagen, inte så ofta att något märke och klädesplagg berör mig så mycket!

 • Nadja Martinsson

  Mitt första minne är rosa… Jag gick in i en klädaffär på lunchen och befann mig plötsligt i en flickfantasi… omgiven av sagolika kläder. Jag hittade min absoluta rosa favoritkofta där. Använder den än. Och älskar den.

 • Kikki

  Odd Molly dök upp mer och mer framför mina ögon på var och varann kvinna. Nyfiken och full av beundran kollade jag upp denna bokstavskombination och det var kärlek vid första ögonkastet! Tyvärr är dessa skapelser inte riktigt unnade mig än…´men en dag!

  Ha en bra dag!

 • Annelie

  Hej Hopp!
  Jag har tyvärr inget aproligt minne att erbjuda, annat än att jag satt på Tradera titt som tätt för 3-4 årsedan och hela tiden hamnade på Odd Mollys “sidor”, där man sålde dessa snygga koftor.
  Blev själaglad när jag köpte en kofta jag budat på och sen mindre glad när jag insåg att storleken var förliten..hihi. Men då blev mamma glad, hon fick den i stället. 🙂

 • Kerstin

  På mitt förra jobb som låg ett stenkast från Kosta Outlet var det en arbetskamrat som tog med mig och visade mig Odd Molly .. Helt nytt för mig men wow-faktor. Hon hade ju alltid så läckra kläder och jag blev helt såld – fyndade såklart på lunchrasten & fick en läcker kofta som är helt tidlös, varm och älskad!

 • elle

  Jag satt vid samma bort som Per Holknekt på McDonalds för evigheter sedan, inann han skapade Odd Molly, och vi hade barn i samma ålder….och jag tyckte han var sååå snygg. 🙂 Det ni! 😉

 • Monica

  Mitt första minne var när jag beställde en tunika av en oseriös säljare på internet.Det slutade med polisanmälan och rättegång.Pengarna har jag fått tillbaka tillslut.
  Sen dess har jag köpt massor av kläder,men inte på internet.

  Kramen Monica

 • Karin

  Första gången jag så ett Odd Molly plagg var på ett bröllop. Det var en underbar klänning på en väldigt vacker kvinna och jag tittade länge innan jag vågade gå fram och fråga vart klänningen kom ifrån.

 • Chanette Sirenius

  Mitt första minne av Odd Molly är sen jag började på detta arbetet för 8 år sedan, här finns en tjej som har MASSA Odd Molly plagg och jag tyckte de var sååå fina så jag frågade var de kom ifrån och då berättade hon att det var Odd Molly. Finns nog inga vackrare plagg än Odd Molly plagg!

 • vicky

  Jag glömde att tilllägga att jag före sommaren gifte mig i en odd molly klänning.Min väninna och jag var på Freeport Outlet i Kungsbacka där i Odd Molly’s hittade jag den perfekta bröllopsklänning. Ny är jag lycklig gift och klänningen hänger i garderoben med mina andra Odd Molly

 • Yvonne

  Första gången jag läste namnet tyckte jag det var ett konstigt namn – och när jag såg plaggen trodde jag att någon suttit hemma och knåpat ihop något.
  Tycker fortfarande det är udda – och absolut inte för mig – och lite komiskt när man ser flera damer i samma ålder som har samma sorts kläder på sig 🙂

 • Annika

  När min mamma dog för snart två år sen ärvde jag lite pengar. Då kände jag att jag ville unna mig den stickade koftan från Odd Molly som jag känt och klämt på så många gånger tidigare men inte haft råd. Är jättenöjd med den och bra kvalité.

 • Theresia

  Mitt första minne är nog lite ovanligt…
  Jag fick upp ögonen för ODD molly, när jag såg han på tv. När han va den hemlig miljonär och skänkte till välgörenhet. Vilken kille.
  Då kollade jag upp märket, och upptäckte en helt ny mode värld för mig;-)
  Har nu sparat ihop och äger nu några plagg som jag bär stolt 🙂

 • Therese

  Jag kommer så väl ihåg första gången jag hörde talas om Odd Molly. Det var väl 6-7 år sen när jag satt och åt frukost med min mamma. Hon berättade då att hon precis innan jag vaknat hört en intervju på radion. Intervjun handlade om Per Holknekts bakgrund och framgång. Varken mamma eller jag hade hört talas om Odd Molly innan, men blev inspirerade och tagna av Pers historia och pratade om liknande ämnen i flera dagar. När vi ett par veckor senare var ute och shoppade tillsammans provade jag en underbar kofta. Blev kär och såg sekunden senare att det var en Odd Molly-kofta. Jag hade bestämt mig sekunden innan, men nu blev det om möjligt ännu bättre, och jag köpte den. Koftan är ännu underbarare idag, många år senare.

 • Helena

  Jag såg Odd Molly kläderna för många år sedan och blev stormförtjust då jag älskar stickade plagg och klänningar. Tyvärr tillåter inte vår ekonomi så dyra kläder så det blir till att se på andra och sukta efter något eget…..

 • Madeleine Andersson

  Mitt första minne var att jag gick fram till kläderna hänförd av det jag såg, det var ju JAG!
  Dock vände jag direkt och suckade, dels var de för dyra dels var jag för tjock.
  Men snart snart har jag gått ner det jag ska och då ska jag belöna mig själv med det finaste som finns.

 • Anna

  Blev handlöst förälskad när jag såg deras lovely knit för första gången. Sedan dess har min förälskelse fortsatt 😉

 • Carola L

  Jag är gillat sedan första gången jag såg en klänning! Bästa OddMollyminnet är utan tevkan när jag fick träffa min vän Linda i Nov 2010 på mamagalan (då jag hade min OddMollyklänning) tyvärr gick Linda bort för snart ett år sedan 🙁

 • Elisabeth McCann

  Mitt första Odd Molly minne är från min favoritbutik här i stan sedan många år. När de tog in “mollykläderna” för ett antal år sedan trodde jag att jag var i sjunde klädhimlen. Jag hade aldrig sett ett klädconcept som samtidigt var vackert, gulligt, tokroligt och tufft på samma gång. Jag föll pladask för dessa vackra plagg som genererar ren GLÄDJE. Man blir glad av att ta på sig ett Odd Molly plagg – Inga andra kläder än deras kan kallas textilprozac 🙂

 • Maria

  Mitt första minne av Odd Molly var på gymnasiet när de allra första hoodisarna kom, de var grå och ljusblå med ODD MOLLY tryckt över bröstet. De såldes på JC på den tiden. Jag ville så gärna ha en men de var alldeles för dyra. Några månader senare hittade jag den som skulle bli min allra första Odd molly på halva priset på rean, lyckan var gjord 🙂 Idag använder jag mina Lovley knit flera gånger i veckan 🙂

 • Anette

  En f.d arbetskamrat till mig använder bara Odd Molly kläder, hon har i princip ingenting annat på sig än dessa kläder. Jag hade ingen aning om märket innan jag träffade henne, hon öpnnade mina ögon så att säga. :o)

 • Miss Hannah

  Jag kände inte till märket förren två vintrar tidigare då min kompis var besatt av att få tag på en odd molly jacka, den var slutsåld överallt, men hon hitta den äntligen på tradera och vann. När hon till slut fick bära sin kära odd molly kan jag än idag minnas hennes ansiktsuttryck, så lycklig hon var. Och nu har hon flera plagg med odd molly och hon har verkligen inspererat mig med det märket. Dock är det ett väldigt dyrt sådant, och en fattiglapp som jag är äger jag inget från odd molly, men det skulle bli en ära att vinna denna urläckra armband, som dessutom skulle ta min odd molly oskuld:)
  Mvh/ Hannah odd molly oskulden.

 • Malin

  Jag hade hört om Odd Molly, men inte sett kläderna i verkligheten och därmed aldrig fått chansen att bli “frälst” på riktigt. Plötsligt en dag hände det – en av klädbutikerna i min lilla stad hade fått in några plagg! Inte många minuter efter att de hade öppnat den dagen stod jag och klämde på skönheterna, och plötsligt förstod jag allt det jag hade hört om Odd Molly tidigare! Gladare än gladast (och med en något lättare plånbok…) gick jag ut igen med den skönaste, finaste Lovely Knit-tröja i mörkblått och vit – ett köp jag aldrig har ångrat! 🙂

  Kram, Malin

 • Eva M

  Mitt första minne av Odd Molly var när många bloggare började skriva “Har ni sett Odd Molly?”. Jag funderade vad det var för konstig kvinna jag skulle leta efter…

 • Michaela

  Har inget minne från odd molly mer än detta snygga armband, men jag och armbandet skulle säkert kunna vara med om många fina minnen tillsammans 🙂

 • Kajsa Johansson

  Mitt starkaste och bästa och första minne av odd molly när jag var i stan och såg en med odd molly jacka
  jag tyckte att den var så otroligt fin och direkt efter detta så skulle jag på en baklucke”visning” där folk ställde ut sina bilar och i bakluckan hade dom saker som dom ville sälja. och helt plötsligt hänger odd molly jackan där… och jag springer fram och tar den och frågar vad den kostar.
  Hon säger till mig att den är anväd ca 2 gånger men hon nöjer sig med 1000 :- kan ni tänka er 1000:- för en odd molly jacka?
  Jag har aldrig varit så glad över ett plagg jag lyckats få!!

 • pernilla

  Mitt första minne och min fösta molly köpte jag när jag var gravid med mitt fjärde barn.. Jag vill unna mig något fint att sätta på mig den dagen han skulle födas.. Koftan som jag köpte var blå med rosa band, där och då började min kärlek till Odd molly..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.