Tävlingar

Julkalender lucka 23

I lucka 23 finns två ögonskuggor och en foundation från L’Oréal.

True Match är en foundation som matchar och harmonierar med hudens ton och struktur. Det breda spektrat av färger i True Match familjen har tagits fram efter en fördjupad analys av kvinnors olika hudtoner och är så snarlika hudens naturliga nyans att de smälter samman med den och jämnar ut hudtonen.

Color Infallible från L´Oréal Paris väcker nytt liv i den klassiska ögonskuggan med med härlig konsistens: puder- och cremeögonskugga i ett. De ultrakoncentrerade färgerna håller i 24 timmar och ger en silkesmjuk känsla.

För att vara med och tävla behöver du bara berätta i en kommentar om en person du beundrar och varför.

Lycka till!

Grattis till Bea!

55 kommentarer

 • Liten

  Min Make! I min blogg-kalender skrev jag under lucka 4 “han är nästan helt befriad från mentala hinder, de stora stora visionerna ligger för honom inom räckhåll och jag skulle inte vara hälften av den jag är utan honom. Han får mig att våga, tänka större och ge mig själv plats till att kräva de bästa av livet. Han är smart också, kan helt andra saker än mig och han vet att jag kan helt andra saker än honom och gillar det, frågar mig om råd och blir impad när jag vet (kanske en av mina bästa känslor i världen). Han är helt lösningsfokuserad, probelm är till för att lösas….även om jag bara vill prata om dem…;-) och han älskar livet lika mycket som jag, tillsammans kämpar vi för att även vardagen ska kännas rolig. Tom en femkronors-korv på IKEA kan vara ett äventyr.” Japp, honom beundrar jag.

 • Bea Olsson

  Personen jag beundrar mest är min mamma för att hon trots många motgångar i livet Alltid prioriterar sina 5 barn och finns där för oss i vått och tårt. Hon är en stöttepelare, klagomur och en varm trygg famn att komma hem till. Många kommer nog att säga att sin mamma är personen de ser mest upp till men jag kan ändå stå rakryggad å säga att min mamma är den bästaste jag kan ha!

  Go Jul Maria, snart åker ja upp till härliga Frostviken!

 • Chanette Sirenius

  Jag beundrar min sambo för att han har en förmåga att smälta in och anpassa sig till alla tillfällen och situationer.

 • Emelie

  Jag beundrar min pappa. Han jobbar och sliter hela dagarna för mig och min brors skull. Sedan när han kommer hem måste han diska, laga mat, gå ut med hunden och tvätta. Han kör oss fram och tillbaka till träningar, kompisar och prioriterar oss först och högst. Jag beundrar min pappa för att han jämt ställer upp, i vått och torrt!

  Kram

 • Johanna

  Det är klart jag svarar min mamma på det här. Jag har henne att tacka för allt och jag kan bara beundra allt hårt jobb hon har gjort som ensamstående mamma i 18 år.

 • Anneli

  För tillfället så säger jag min SYSTER. Hon pluggar hårt och det går jättebra samtidigt som hon jobbar extra på helger o liknande när hon kan och nu snart åker hon till Hong Kong för att studera där i ett 1/2 år. Spännande o modigt av henne 🙂

 • Katarina

  Jag beundrar min vän T för att hon hade mod att följa sitt hjärta och flytta till en ort som hon ville bo på. Hon hade varken jobb eller särskilt många vänner där men hon ville verkligen bo där och nu har hon det jättebra. Man ska följa sitt hjärta.

 • Charlotte

  Jag beundrar min pappa! Han har i hela sitt liv haft en dröm om att riva den väldigt gamla stugan som han ärvt av farmor och farfar och bygga ett nytt hus. Farmors önskade att hon skulle få leva så hon åtminstonde fick se grunden, nu blev det inte så. Men pappa kämpar på och bygger huset på egen hand trots 30 år av rygg och nackskador och trots att han fortfarande jobbar heltid för att ha råd med bygget. Och vilka gör han allt detta för? Jo sina barn!

 • att ha det gott

  jag beundrar faktiskt mig själv just nu
  efter flera års sjukskrivning har jag börjat arbeta samtidigt utbildar jag mig på distans
  Har klara att valideratt 6 kurser sedan Augusti
  det är inte dåligt av en på 54 år

 • Tanja

  Jag beundrar en bekant som trots alla hennes motgångar med familjen, pojkvänner, barnen och ekonomin alltid orkar ta sig upp. Hon har flyttat, startat eget och kämpar på. Jobbat i 7/v i över ett år nu. Hon är en sann hjältinna!

 • Kim

  Min mamma, hon är stark, rak och hon fixar allt. Hon ställer alltid upp för oss barn och försöker alltid att ta fram det bra i alla situationer. Så vad skulle jag å mina syskon göra utan mamma

 • Malin Sundqvist

  Jag beundrar min pappa. Han är en sådan genomgod människa. Han skulle aldrig neka någon hjälp om man frågar, han skulle snarare erbjuda hjälp om han ser behov. Han skulle aldrig be om hjälp själv för han vill inte vara till last för någon men han tvekar aldrig på att visa tacksamhet och glädje om man erbjuder sig. Jag hoppas att jag kan bli så bra och snäll som honom.

 • leopardia

  Det är klart att jag beundrar mina nära och kära, men så här rent spontant började jag tänka på Tomas Fogdö. Han är ju verkligen värd all beundran. Som mitt i all framgång bröt ryggen, blev förlamad och sen vänder den olyckan till något annat positivt! Han är stor i både sinne och själ. Han är stor.

 • Emma S

  Kanske känns väldigt tråkigt men om det är någon jag verkliegn beundrar är det min pappa. Han är väldigt målinriktad och har ganska nyligen genomgått en doktorandutbildning vid dryga femtio 🙂 Är hur imponerad som helst över att han steg upp tidigt på morgonen på helgerna för att jobba så att han skulle kunna umgås med min syster som fortfarande bor hemma på dagarna.

 • Amanda Skog

  Jag beundrar min mamma som hela tiden orkar vidare trots motgångar. Hon gör allt för oss barn trots att vi kan vara väldigt besvärliga…

 • Ninni

  Hej Mia,

  Den person jag beundrar är en som alltid
  Ser pigg, fräsch, alltid gör så härlig mat å alltid orkar med alla..
  Att alltid se så snygg ut med fyra barn är otroligt!! Med allt detta hinner hon blogga om livet…
  Anna Lissjanis är svaret..,
  God jul! Kram Ninni

 • Hedvig Kristensson

  Jag beundrar min storasyster. Hon är helt underbar, omtänksam, rolig och tar alltid hand om mig och min lillasyster som ingen annan storasyster jag vet gör. Hon har alltid gått sin egen väg med allt i livet. Det är inte den enklaste vägen att skapa en egen fåra att följa, så jag ser upp till att hon alltid har vågat ta risken och göra det ändå, trots att det många gånger har varit väldigt jobbigt. Min storasyster har varit med om mycket elände, ändå har hon alltid mer glädje, energi och utstrålning än någon annan jag känner. Hon är fortfarande ett riktigt busfrö, trots att hon är 22 år, och kommer på lika mycket galna upptåg nu som när hon var liten.
  När jag blir stor vill jag bli som hon!

 • Anette

  Min bästa väninna som gått igneom en allvarlig sjukdom och ändå behållt sitt goda humör genom hela den långa jobbiga resa tillbaka!!

 • Emma

  Min mormor! Hon har gått igenom mycket och jag har beundrat henne och velat bli som henne sedan jag var jätteliten. Hon var stark och otroligt vacker, snäll, omtänksam och verkligen allt bra! Hon avled dock förrförra året…

 • klara wiström

  Min farfar som var en helt otrolig människa. Han var så otroligt ödmjuk, känslosamm, varm, godhjärtad och omtänksam. Han bemötte alla människor med ett öppet och stor hjärta. Han fördömde aldrig utan såg varje individ och dennes godheter

 • Libarybeth

  Och jag väljer en författare (nähä?!) som jag beundrar… Tawni O’Dell. En del har språket i sin hand och förmågan att förmedla berättelser, disciplinen att noggrant hantera hantverket att skriva. Hon har det.

 • Sophie

  Jag vet faktiskt inte vilka dessa människor är. Jag såg dem på Ellen Degeneres Show imorse och det är inte så lätt att förklara så ni får se för er själva här:

  Jag blev så berörd att jag började gråta när de lyfte på bilen och drog cyklisten ut från under bilen.

 • Malin

  Jag beundrar mina föräldrar som inte får träffa sina barnbarn på ett halvår, utan får Skypa med dem 1 gång i veckan. Det är starkt gjort av att hålla humöret uppe.

 • Aniika

  Jag beundrar min storasyster som kämpar med sin son, som precis fått diagnosen Asperges. Oj vad hon kämpar med honom, men det går framåt! Hon är tapper.

 • Ingrid J

  Min mamma var en otroligt stark människa. Hon skötte om min pappa som var svårt sjuk i många år. Han ville absolut inte in på något hem eller liknande, och fast det var mycket tungt,fysiskt och psykiskt, så lät hon honom vara hemma.
  När han hade varit död i några år blev jag väldigt sjuk. Mamma hjälpte mig på alla sätt och vis. Hon ingav sådant lugn och man/jag kände sig så trygg.
  För några år sedan blev hon själv sjuk i cancer. Det gick så snabbt att vi inte hann med. Jag är tacksam att hon slapp lida under lång tid, men jag saknar henne så oerhört mycket.

 • Emma Rudbeck

  Jag beundrar min dotter som efter ett par struliga år på högstadiet tagit sig i kragen och gjort ett rejält ryck med pluggandet och med endast en termin kvar i grundskolan har hon toppen betyg så hon kan söka in till den linje hon vill

 • Anna Engberg

  Just nu beundrar jag min lillasyster som firar jul här endast för att min sambo opererat ryggen och är sängliggande, och vår tremånaders bebis är sjuk. Det kallar jag ängel 😀

 • Petra

  Jag såg på Operah Winfrey idag, där hon visade tidigare intervjuer och en av hennes gäster var Mattie Stepanek. Och när jag läste dagens lucka kände jag att jag beundrar honom. Även om jag bara känt till honom i några timmar gjorde han ett väldigt starkt intryck. Han har en muskelsjukdom, sitter i rullstol och har syrgas med sig hela tiden. Trots det skriver han poesi, målar och viger sitt liv till att hjälpa andra. Han var 11 år när han var hos Operah och gick tyvärr bort 2 år senare.
  “Remember to play after every storm!” var hans filosofi.

 • Sara Hedström

  Det finns många i min nära som imponerar på mig
  men min vän Camilla hon är en alldeles speciell tjej
  Hon har gått igenom mycket i livet och är fortfarande stark
  Men hon går alltid framåt och beträder främmande mark
  Inget är omöjligt så ge aldrig upp
  granska inte de små problemen under lupp!

 • lidda

  Jag beundrar alla som trots svårigheter i sitt liv går bara vidare o försöker leva normalt liv och till slut lyckas med detta.

 • Kerstin

  Jag beundrar min väninna som kom hit från ett annat land och fick börja mellanstadiet när hon kom. Hon har kämpat och tagit sig fram trots motgångar, lärt sig språket, tagit sig vidare till universitetet och stått emot rasism, mobbing och även andra svårigheter. Trots detta en tuffing som tar ett kliv fram om det är något och en äkta vän i med och motgång!

 • care69

  Jag tycker att Mirka Norrström, (familjen annorlunda) numera elvabarnsmor, är beundransvärd. Läser man hennes blogg verkar ingenting jobbigt. Härlig människa!

 • Sara

  Jag beundrar min mamma för att hon gör allt och lite till för mig och min bror. Även på en dålig dag är hon glad och trevlig mot allt och alla och ställer alltid upp för sina vänner och oss.

 • Nilla

  Jag beundrar min underbara pojkvän som verkligen är superbra på allt, både för sin egen skull och för andras. Han har fotografiskt minne så han kan läsa en text och sedan kunna den utantill hur länge som helst, han har världens gehör och kan spela vilken låt som helst, på vilket instrument som helst, men mest av allt beundrar jag honom för att han alltid kan få mig att le. Hur ledsen eller sur jag än är, så kan han alltid få mig att le, och jag beundrar honom för hans tålamod med mig när jag började med p-piller och fick världens humörsvängningar på honom för absolut ingenting. Han är mitt allt, min stöttepelare i livet och jag älskar honom för allt jag är värd <3

 • Lena Eriksson

  Karl Fabergé är en person som jag beundrar för att han gjorde så väldigt vackra ägg till tsar Alexander III av Ryssland.

 • Elin

  Jag beundrar min mamma, som verkligen lärt mig att stå upp för mig själv och våga tro på mig själv och min kapacitet. Min mamma visar mig varje dag att allt är möjligt bara man tror:)

 • Jessica Wetterling

  Jag beundrar min kollega Maria för hon lyckas alltid vara positiv och se meningen med allt även när det känns som om att allt går emot en. Hon är en stark person som gått från sin exman som misshandlade henne och klarat sig mot alla odds utan att bli helt nedbruten.

 • Kashaya

  Jag beundrar Elisabet Mazzi Fritz för att hon är jurist och som verkligen satsat på att vara målsägande biträde, ett jobb som innan inte varit så populärt bland jurist men som pågrund av henne gjort jobbet mer lockande i unga jurister och juriststudenters ögon

 • Anette

  Just nu beundrar jag nog mest Lisbeth Malm, som blev årets medmänniska på Svenska Hjältargalan nyligen. Vilken kvinna!! Hon var ensam som gick emellan ett knivbråk på en spårvagn. Alla de andra passagerarna stod bara och glodde. Hon riskerade sitt eget liv – en riktigt tuff 65-årig dam :-)!

 • Kellie Edland

  Jag beundrar Kelly Osbourne! Det har jag gjort sedan jag var liten. Hon bryr sig inte om vad andra tycker, hon är supercool och bara så himla söt och… ja! Jag gillar henne i vilket fall, och beundrar henne 🙂

 • Cassandra Holm

  Jag beundrar min egen helt fantastiska mor.
  Hon har minsann inte haft det lätt i livet. 5 barn har hon uppfostrat på helt egen hand, helt ensam. Det är först nu jag börjar förstå hur mycket hon egentligen har gjort för mig och mina syskon.
  Hur har hon stått ut? FEM BARN helt själv? Blir tårögd bara av att tänka på vad hon har fått gå igenom. Hon är min hjältinna och jag gör allt för henne, hon borde få ett pris för bästa mamman i världen!

 • Fanny

  Fredrika Bremer. Ända sedan jag var typ 10 år och av en slump kom över en bok om henne i den där lådan på biblioteket där de säljer ut en massa gamla böcker, så har jag fascinerats och beundrats av hennes mod och självständighet. Hennes insatser för kvinnors rättigheter är verkligen fantastiska och hon förtjänar att bli mer uppmärksammad och ihågkommen än hon är idag. Heja starka och modiga kvinnor! 🙂

 • Pea

  Sofia-en vän t mig som jobbar ideellt med att hjälpa krisdrabbade människor, vilket ibland innebär att hon måste åka iväg från sin egen familj.

 • Linda D

  Jag kan inte säga en.. finns många, på så många sätt, som jag beundrar.
  Just nu beundrar jag de som kämpar, och försöker att leva en normal vardag, som barn som på nåt vis har nån svår sjukdom eller är prematura, eller vad det än må vara. Ni är fantastiska!!

 • Felipe

  Jag beundrar min föräldrar som kom till Sverige utan något och kämpade hela sina liv för att deras barn skulle få det bästa i livet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.