Utanför ämnet

Glasspaus på jobbet

Idag fick jag glass levererad till jobbet. Ben & Jerrys nya smak Coconutterly Fair som innehåller chokladglass, kokoskolasås och chokladknäck. Den var faktiskt riktigt god (skriver faktiskt för att jag vanligtvis inte gillar glass med nötter, kakdeg mm) och den fick tummen upp av mina jobbarkompisar också.

Glassen är Fairtrade-certifierad och under 2011 kommer alla Ben & Jerrys produkter som säljs i Europa vara det. De jobbar även med Världsnaturfonden WWF. Insamlingar, aktiviteter och den nya glassen Nordic Water Peace ska bidra till arbetet med att rädda Östersjön.

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.