Ny butik

Ny nätbutik: Gårilla

Den första oktober slog Gårilla upp portarna till en ny butik på nätet med det bästa inom streetwear. Gårilla erbjuder ett brett sortiment från ett tiotal kända varumärken och vänder sig till en yngre, modeintresserad målgrupp med intresse för streetkultur.

Idén med Gårilla är att erbjuda ett stort utbud av streetwear från kända och noga utvalda tillverkare som Akademiks, Fox, DePalma, New Era och Humör – produkter som kan vara svåra att få tag i andra butiker. Utbudet sträcker sig från t-shirts, jeans, tröjor och skor till accessoarer som solglasögon, klockor och smycken.

pil Kolla in den nya butiken här!

En kommentar

  • Simon

    Känns lite för mycket av den varan på nätet. Det räcker med de streetwear-sidor som redan finns, även om jag gillar streetwear väldigt mycket. =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.