Underkläder

Underklänningar från Maidenform

Efter en dag med en stickad långklänning så började min jakt på underklänningar. När jag såg att Twilfit hade 20% rabatt så tog jag en sväng i deras butik i Västermalmsgallerian. Där hittade jag märket Flexees/Maidenform som jag kände till sedan tidigare och varit lite nyfiken på. När man ändå ska köpa underkänningar – varför inte köpa något som formar kroppen på bästa sätt? 🙂

“Maidenform och Flexees gör “shapewearplagg” för alla typer av klänningar, oavsett modell eller ringning. Serien ”Wear your Own Bra” består av underklänningar, jumpsuits och linnen som formar utan att platta till bysten och är självklara val för alla som vill bära sin egna, lite lyxigare bh på bröllopet. Underklänningarna med avtagbara axelband är perfekta för modeller med en bar axel eller halterneckmodeller. Maidenform och Flexees underkläder kommer alltid i både hudfärgat och svart.”

Priserna på plaggen på bilderna ligger mellan 349 och 529 kronor. I Sverige säljs Maidenform och Flexees bl.a. på NK och Åhléns i Stockholm och Göteborg, Twilfit, Lindex och ett 100-tal underklädesbutiker runt om i landet.

Maidenform grundades i New York på 1920-talet, Flexees är ett av de världsledande märkena inom shapewear.

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.