Skönhet

NISIM – hårprodukter som förebygger håravfall

Imorgon ska jag börja testa produkter från NISIM. Jag tappar så otroligt mycket hår just nu och när jag borstat håret känns det som att hela kalufsen sitter i borsten. NISIM ska minska håravfall och hjälpa vid hårbottensproblem. Samma märke har även hårprodukter som heter FAST som ger upp till 45% snabbare hårväxt. Allt går att läsa mer om på www.nisim.se

NISIM presenterar nu ett nytt koncept med både schampo, conditioner och extract, som kliniskt dokumenterat, förebygger håravfall samt jobbar aktivt med att återbygga och skapa balans vid hårbottensproblem. Vi tappar alla hår varje dag, gammal som ung, man som kvinna. Ungefär varje kvartal har vi tappat 10 % av vårat hår, det är en naturlig del i vår hårväxt, gammalt hår tappas i förmån för nytt. NISIM´s hårvårdsprodukter hjälper till att neutralisera DHT (*DHT: Dihydrotestosteron är enligt ny forskning den främsta orsaken till genetiska håravfall. ”Människor med alopecia androgenetica har förhöjda nivåer av DHT i områden av hårbotten med håravfall. DHT bidrar till en förkortad tillväxtfas, miniatyrisering och färre antal synliga hårstrån. ” Ref: Rikshospitalet universitetsklinik, Oslo.) i hårbotten som är den främsta orsaken till håravfall. Produkterna är mycket milda och kan med fördel användas till både barn, vuxna, allergiker och personer med mycket känslig hårbotten.

NISIM schampo stoppar och förhindrar håravfall och har en mild djuprensande effekt som tar bort svett, olja och orenheter i hårbotten. Schampot tillför viktig näring till hår och hårbotten, samt återställer och stärker den naturliga tillväxten och hårbottens skick. Schampot är så milt att det kan användas varje dag och passar till alla typer av hårbottensproblem. Studier visar att håravfallet kommer avta efter ca 1-2 veckors användning. För återväxt av håret kombineras schampot med NISIM extract.

NISIM Conditioner är speciellt utformad för att fungera tillsammans med NISIM-schampo och NISIM Extract. Nisims conditioner finns i två utförnaden, Finishing Rinse Conditioner, som ger maximal fuktighet till håret och hårbotten och Oljefri Conditioner som är utformad för fint, tunt hår med fet hårbotten. Denna conditioner innehåller ingen olja eller silikon som kan göra att håret blir tungt. Oil Free Conditioner kan också användas som en rakkräm som ger silkeslen hud och minska problemen med rodnad och irritation i huden efter rakning. Spray Leave-In Conditioner reparerar kemiskt skadat och torrt hår och är också mycket effektivt mot statiskt hår.

Priserna per flaska kostar 239 kr.

5 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.