Ny butik

Ny nätbutik: Boomerang

Här kommer ett tips om en ny nätbutik. Märket Boomerang som funnits i 34 år nu satsar på nätförsäljning också.

Boomerang lanserar nu sin nya webshop, bland annat med den smarta funktionen ”Create the Perfect Match”, som ger kunden outfit-förslag baserat på kollektionens grundkoncept. När du tittar på ett plagg får du automatiskt tips från Boomerangs designers på tre ytterligare plagg som tillsammans skapar en komplett outfit. Du kan sedan få smakråd från dina kompisar genom att dela med dig av din outfit på bloggar och genom gilla-funktionen på Facebook.

Webshopen kommer erbjuda Herr, Dam och Junior samt i förlängningen även vintageplagg som samlats in genom Boomerang Effekten. Inom en snar framtid kommer webshopen även erbjuda exklusiva produkter som enbart kommer finnas tillgängliga på web och i selekterade butiker. Fram till den 11 november ger Boomerang dig chansen att testa webshopen och vinna tillbaka värdet på din varukorg (max 5.000 kr).

pil Kolla in den nya nätbutiken här!

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.