Böcker

Boken har kommit!

För några timmar sedan ringde min StyleRoom-kollega Johan och berättade att han hämtat två exemplar av boken på tryckeriet. Jag kunde inte sitta still och fick inte mycket gjort de där 15 minuterna medan jag väntade på att han skulle komma. Nu sitter jag här med en bok i handen som jag själv varit med om att göra. Det känns helt fantastiskt och vi är otroligt nöjda med det färdiga resultatet!

Imorgon kommer 1,5 ton böcker och på fredag ska det skickas böcker så att alla som förhandsbokat får sina beställningar så fort som möjligt.

Är du nyfiken på boken så kan du bläddra lite i den här och beställa den här.

8 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.