Resor,  Shoppat,  Shoppingaktiviteter

Sista dagen i Paris

Åh, vilka härliga dagar vi haft i Paris!

Idag tog vi en sväng till Gallerian Lafayette (där jag förresten såg Kenza och Tyra strosa runt) en sista gång och jag fick med mig en finfin väska som jag visar upp senare. Vi shoppade skor från Minelli, besökte Colette och Marc by Marc Jacobs-butiken innan vi slukade en god chèvresallad på en uteservering.

Nu ska jag packa upp resväskan och njuta av att vara hemma igen.

5 kommentarer

 • Sophie

  Å vad härligt! Det ser även ut som ni har haft bra väder 🙂

  (Skönt att ni kom hem som ni skulle – min man fastnade i Milano under helgen pga av askmolnet, men nu är han hemma igen 🙂

  Kram Sophie♥

 • amanda

  Hallå där!

  Jag försöker komma med på bloppisar.se, men jag tror att min pingning inte riktigt fungerar, det var över en vecka sedan jag pingade. Har även mejlat dig, men kanske har mitt mejl hamnat direkt i skärpkorgen? Hursomhelst är jag tacksam för svar snarast, behöver verkligen sälja av delar av min garderob =)

  MVH

  amanda

 • Maria

  Va underbart ni verkar haft det! Minelli är ett favvomärke, gör finfina skor! Man blir sååå sugen på Paris när man ser bilderna! Kram på dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.