Böcker

Lanseringsfest av boken Dagens outfit

Författaren Maria tillsammans med Martin och Jonas på Grandpa.

Fina bloggvännerna Ida, Annie och Sophie. Hälsade även på Malin som drev bloggen Annas blogg feat Mel E som var en av de första modebloggarna jag läste.

Jag är nyss hemkommen från lanseringsfesten för Marias bok “Dagens outfit – och andra inlägg i modebloggsdebatten”Grandpa. En supertrevlig tillställningen där många härliga bloggvänner samlats.  Nu är jag otroligt sugen att börja läsa Marias bok med alla intervjuer med duktiga tjejer och fenomenet modebloggare. På sida 16 i boken finns faktisk det här inlägget som jag skrivit citerat. Tjoho, jag är med i en bok 🙂

Boken finns att köpa hos hos Adlibris och Bokus.

3 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.