Mia testar,  Skönhet

Mia testar: Clinique Even Better Clinical Dark Spot Corrector

Om produkten: Clinique Even Better Clinical Dark Spot Corrector passar alla oavsett hudfärg och har visat sig kunna ge extraordinära resultat. En förbättring av hudens klarhet och utstrålning upplevs omedelbart. Över tiden blir huden jämnare och får ökad lyster. Även riktigt mörka fläckar kan man se en förbättring på redan efter fyra veckors användning. Detta lätta serum, som kan kombineras med andra produkter, kan användas i längre perioder utan risk för irritationer, rodnader, torrhet och ojämnhet som kan bli en följd av receptbelagda produkter mot pigmentfläckar. Huden blir jämn och silkesmjuk.”

Mia tycker till: Eftersom jag bara använt produkten i ca 2 veckor nu så kan jag inte uttala mig om att den verkligen gör mörka fläckar mindre synliga. Men jag gillar verkligen serumet som går in i huden väldigt fort. Positivt är också att den är parfymfri. Flaskan är snygg och i plast med praktisk tryckpump. Om det nu är så att jag efter 12 veckor ser att de mörka fläckarna jag har i ansiktet blir mindre tydliga så kommer jag höja betyget till en femma.

Pris: 475 kr

Butiker: Kicks, Åhlens, NK mfl

Betyg: pilpilpil

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.