Shoppingguider

Returnera hos Net-a-porter


När man handlar kläder på nätet, som man inte haft möjlighet att prova innan, så kan det lätt bli felköp. Då är det viktigt att nätbutiken har enkla rutiner vi returer.

För några veckor sedan handlade jag på Net-a-porter och ett av plaggen jag beställt var alldeles för stort. Efter jag provat och insett att huvtröjan från Adidas by Stella McCartney inte passade svepte jag in den i silkespappret igen och loggade in på mitt konto på Net-a-porter. Under “My orders” kunde jag enkelt klicka för plagget jag ville returnera och välja en anledning varför.

När det var klart fyllde jag i min adress på lappen från DHL som följde med i paketet och packade ner tröjan. Sedan var det bara att ringa DHL och beställa hämtning av paketet, och detta stod såklart Net-a-porter för.

Tolv dagar senare är pengarna återbetalade till mitt kort och jag är en otroligt nöjd kund som garantera kommer handla där igen.

6 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.