Mode

50-tal i KappAhls nya Vintage Stories-kollektion

I KappAhls nya Vintage Stories kollektion har de hämtat inspiration från 50-talet.

– Våra designers har formgett denna kollektion med glimten i ögat, därav den fantasifulla mönstermixen. Varje knapp, ficka, tryck eller detalj är omsorgsfullt sammansatt för att förhöja totalintrycket av att varje plagg är unikt, säger Carina Ladow, design- och inköpschef på KappAhl.

Kollektionen innehåller tidstypiska plagg i de flesta varugrupper och som tidigare har de en matchande kollektion plagg för små flickor. Från minsta babyflickan med storlek 62 cl upp till den äldre flickan som drar 170 cl. Varje plagg finns i en färgställning och upplagan är begränsad.

Vintage Stories kommer att finnas på butik från vecka 14. Kollektionen finns i de flesta av KappAhls butiker.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.