MiaShopping

Rösta på MiaShopping i Veckorevyn Blog Awards!

Wow - jag är nominerad i Veckorevyns BlogAwards!

Vilken otroligt rolig överraskning jag fick när jag via Accessora-Annikas blogg hittade ett inlägg om Veckorevyn Blog Awards och såg att jag också blivit nominerad.

Jag vet att jag inte kommer ha en chans mot mina konkurrenter i kategorin bloggbusiness men jag är så otroligt glad och mallig att jag är med så det spelar ingen roll om jag hamnar på sista plats. Håll med om att jag iallafall ser galnast ut på profilbilden 😉

Men självklart kommer jag vara jobbig och påstridig och be er att rösta på mig genom att klicka här.

15 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.