Feetfirst
MiaShopping

Skofrossa på FEETFIRST

Feetfirst

Förra veckan lanserade NilsonGroup sin nya sida FEETFIRST där de visa upp alla sina skomärken (Din Sko, Ecco, Jerns, Nilson Shoes, Radical Sports och Skopunkten). De vill helt enkelt göra det enklare att hitta skor från alla deras butiker på ett och samma ställe.

Ett utvalt onlinesortiment har utökas för de som vill vara först med det allra senaste. Limited Edition och Early Edition, ett begränsat antal av de bästa godbitarna från innevarande och kommande säsong. Sortimentet från både interna och externa varumärken har också spetsats till, allt för att göra skoshoppingen både enklare och mer lustfylld.

Bra att kunna hitta höstskorna på ett och samma ställe!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.