Mia testar,  Skönhet

Mia testar: Max Factor Miracle Touch

Mia testar: Max Factor Miracle Touch

Om produkten: Max Factor Miracle Touch foundation förvandlas vid hudkontakt och ger ett lätt pudrigt resultat. Ger en vacker matt täckning med fräsch lyster. Läs mer här.

Mia tycker till: Nu har jag testat två toner av Max Factor Miracle Touch, Natural 70 och Golden 75. Båda passar min hudfärg och ser verkligen naturliga ut. Jag har väldigt svårt med foundations eftersom min hud är är så torr. Den senaste tiden har jag bara använt mineral foundation eftersom den inte får min hud att se “fnösigt” och har varit lätt att applicera.

Jag blev verkligen glatt överraskad när jag upptäckte att Max Factor Miracle Touch funkade så bra. Man varken ser eller känner att man har på sig en underlagskräm. Helt plötsligt ser jag 10 år yngre ut (nja det kanske var att ta i) 🙂 Hur som helst så är jag väldigt nöjd och ska rusa iväg till den nyöppnade Kicks vid Fridhemsplan och köpa tonen Golden 75.

Betyg: betygbetygbetygbetyg

Butiker: Kicks, Åhlens mfl

Pris: ca 145 kr

4 kommentarer

 • Marie

  Hej, hej!!
  Tänkte höra med dig angående denna foundation.
  Fungerar den lika bra på fet hud tror du??
  Jag blir alltid så himla glansig, och behöver något som mattar ner, och håller sig så!!

  Tack på förhand!!

  // Marie

 • MiaShopping

  Sofia: Den kommer från TopShop och är designad av Ann-Sofie Back.
  Camilla & Marie: Ni kan ju kolla om ni kan få ett prov från butiken så ni kan testa hemma. Eftersom jag är en torris så vet jag inte om det funkar på fet hy.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.