Mia testar,  Skönhet

Mia testar: butter LONDON – Stiletto Stick

Mia testar: butter LONDON - Stiletto Stick

Vilken härlig produkt jag har fått testa! Det är en roll-on för hälarna från butter LONDON. Jag gillar verkligen designen och den doftar ljuvligt. Nu hoppas jag bara att den hjälper mot torra hälar också.

Så här beskriver e-Beautyshop.com som säljer produkterna från butter LONDON:

butter LONDON har snabbt seglat upp på den engelska och amerikanska nagelhimlen som ett av de absolut fräschaste och mest nytänkande företagen inom nagelindustrin. Med underbart lyxigt inredda nagelspan, nyskapande kulörer och utsökt designade produkter kombinerar de brittisk elegans med rock n’ roll. Till skillnad från de flesta andra amerikanska nagelföretag, är butter LONDONs lacker 3 Free, dvs fria från formaldehyd, toluen och DBP (dibutylphtalate) – ämnen som misstänks ha en negativ inverkan på reproduktionsförmågan och vara cancerogena.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.