Mode,  Modeaktiviteter

Forum Nacka – nytt modecentrum öppnar i oktober

Nacka Forum

I oktober nyöppnar ett shoppingcentrum i Forum Nacka. Det kommer att bli ett nytt modecentrum med en större andel modebutiker än i vanliga shoppingcentrum. Som ett av få shoppingcentrum kommer det också vara möjligt att boka en personal shopper. Indelningen av butikerna är speciell och utifrån besökarnas smak. Varje våning har butiker utifrån fyra livsstilsstråk efter stil och plånbok.

“Att shoppa i nya Forum Nacka kommer vara en annorlunda upplevelse, där finns lounger att vila i, bemannade toaletter och specialdesignad inredning, vilket är ett internationellt koncept. Forum Nacka byggs nu ut och blir dubbelt så stort med 150 butiker och får en unik butiksmix, från stora internationella modekedjor till små exklusiva butiker.”

Några av de nya butikerna är Tamaris (skomärke som öppnar sin första varumärkesbutik i Sverige), spanska Tous som säljer exklusiva accessoarer, Mouli och Awsome Rags. Ny för Stockholmsmarknaden är dammodebutiken Lindri och Gerry Weber shop. Zara satsar stort och öppnar en butik på 1570 kvm.

5 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.