Shoppingguider

Fler mailbox-företag i USA

Fler mailbox-företag i USA

Jag har ju tidigare skrivit en guide om hur man registrerar sig för tjänsten US Global Mail. Nu har det dykt upp massor med företag som erbjuder samma tjänster och här kommer en liten lista. Tipsa mig gärna om fler och skriv om ni använt er av någon av företagen.

Varför skaffar man en mailbox?
-Du vill kunna handla från nätbutiker som inte levererar till Sverige idag.
-Du vill minska kostnaden för utländska tidningsprenumerationer.

Att tänka på
-Du slipper inte undan tullens avgifter. Mailbox-företagen får inte skriva på ditt paket att det är en gåva, det är förbjudet av amerikansk lag.
-Registreringen kan vara ganska krånglig och alla mailbox-företag kräver inscannat körkort eller pass med fotografi.
-Om du vet att du kommer handla ofta så är det nog mest prisvärt att prenumererar på en mailbox där du betalar en liten summa varje månad. Om du däremot bara kommer handla någon enstaka gång så är det bättre att betala lite mer för en-gångs-tjänster.
-Kontrollera så inte butiken du vill handla av skriver så här under internationell leverans: “We cannot ship to P.O. Boxes.”

Exempel på nätbutiker som inte levererar till Sverige
eLuxury, Bloomingdales, Nordstrom, Zappos

pil Bongous
Hos Bongous kan du betala per gång du vill använda tjänsten. De flesta andra mail-box-företagen erbjuder bara en prenumeration på tjänsten så du måste betala en liten avgift varje månad. Snygg och enkel sida.

pil Myus.com
Sidan ser ut att ha designats på 90-talet men det behöver inte betyda att tjänsten är dålig. De har en bra funktion där du kan prenumerera på tidningar.

pil Mailforwarding.biz
Snygg och enkel sida som inger förtroende. Bra FAQ och beskrivning av tjänsterna.

pil Jetcarrier
Sidan finns på svensk-norska vilket kanske gör det lättare för många att förstå.

pil Mail Network
Här kan du skaffa skaffa dig en postlåda i USA och många andra länder. Sidan ser ganska sunkig ut men den verkar väldigt seriös med bra FAQ, prislista och annat som man gärna vill läsa igenom innan man registrerar sig.

6 kommentarer

 • Stina

  Bra att de finns! Själv drar jag mig att shoppa från USA pga tullen.. Men ebay går ju bra, därifrån har jag aldrig åkt på tullavgift. Men mina säljare brukar också alltid specificera varan som “gift”. 🙂

 • MiaShopping

  fashionholic: Tack, allt är bara fint!
  Sophie: Nä, faktiskt inte men jag skulle nog prova Bongous om det skulle bli aktuellt.
  Stna: Jag har också haft tur när det gäller mina Ebay-köp.

 • Mao

  Jag har ett till tips som heter viadress 🙂

  Jag använder alltid gratisservicen från viadress.com när jag handlar från USA eftersom att de ger dig en gratis virtuell adress i USA, så du kan handla från alla USAs försäljare och även USAs eBay, sedan kan Viadress vidarebefodra dina paket hem till dig.

  Man kan registrera sig gratis på http://viadress.com , man får ett email med sin amerikanska adress direkt. Du kan även låta viadress köpa dina produkter åt dig utan någon provisionsavgift om försäljaren inte tar internationella kreditkort. Det är verkligen användbart! Spana in det: http://www.viadress.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.