Dagens kläder

Dagens kläder: Grillpremiär i Trosa

Dagens kläder: Grillpremiär i Trosa

Här kommer en hälsning från Trosa. Vi har grillat för första gången och det blev hur gott som helst. Det är helt vindstilla här och riktigt varmt i solen.

På mig har jag en blå body och klänning från Ellos, strumpor från Indiska och skor från Puma. Så här skulle jag faktiskt aldrig gå omkring i stan, men nu är jag ju på landet och då känns det perfekt.

Det här var förresten min första beställning från Ellos sedan mamma och jag satt och bläddrade i katalogen på 80/90-talet. Beställning och leverans fungerade utan problem men jag måste säga att storlekarna är väldigt stora. En small känns mer som en medium. Något att tänka på innan ni väljer storlek.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.