Shoppat

Sneak peak

sneakpeak_080524.jpg
Vad kan det vara?

Det lades en beställning hos favoritbutiken shopbop igår. shopbop har nog det största sortimentet av mina favoritmärken och nu har de dessutom börjat rea ut en del varor. Det kommer dröja innan jag får åka till USA igen och det känns som man ska passa på att shoppa sina favoriter nu när dollarn är så låg.

För att slippa frakt, tull och andra avgifter skickade jag beställningen till en vän i USA och sedan får hon skicka vidare. Jag är otroligt tacksam för hennes hjälp!

Sen kanske man kan lägga en liten extrabeställning hos någon som ska besöka min favoritstad om några veckor 😉 Min bror och min bästa vän M ska också till USA i sommar så jag hinner nog göra många beställningar…

0 kommentarer

 • karro

  hej, jag vill bara skriva en liten kommentar här om att jag aldrig kommenterar men att jag är inne här varje dag, du har de bästa tipsen om utförsäljningar och nya märken! älskar din blogg, keep up =)
  ha en bra dag!

 • Lissan

  Hej! Hittade precis till din blogg! Första besökt här för mig, men absolut inte sista! Gillar den skarpt!!

  P.S Min dotter heter oxå Olivia, fint namn eller hur? =))

 • MiaShopping

  Johanna: Ja, jag längtar.
  Anna: Förlåt 😉
  Lindisen: Jag har nog antagligen redan shoppat upp min buget nu.
  Fröken Isakson: Typiskt!
  Karro: Tack, jättekul att höra!
  Lissan: Tack! Ja, Olivia är finast 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.