Ny butik

Ny nätbutik: Pudel

Ny nätbutik: Pudel

Londonbaserade märket Pudel öppnar idag egen nätbutik där stora delar av kollektionen för SS08 kommer att finnas till försäljning. Inom en snar framtid kommer även accessoarer och smycken läggas upp.

“Designern bakom Pudel, Lina Österman, är utbildad på Saint Martin College of art& design. Lina har tidigare arbetat som designerassistens hos modeskaparen Martin Margiela men driver sedan 2004 märket Pudel på heltid.

Pudels design är monokromt, minimalistiskt och androgynt. Linjerna är konsekvent rena och enkla för att skapa ett starkt och tydligt uttryck. Kollektionerna balanserar mellan smutsigt och rent. Det handlar framförallt om en balans mellan motsatser och möten.”

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.