Mia testar,  Skönhet

Mia testar: L’Oréal Double Extension Beauty Tubes

Mia testar: L’Oréal Double Extension Beauty Tubes

Om produkten: “L’Oréal Paris har lanserat den nya mascaran Double Extension Beauty Tubes som vårdar och förlänger ögonfransarna. Mascaran har en helt ny teknik som får fransarna att se längre ut. Det djupvårdande serumet stärker fransarna och fibrerna som bildas får fransarna att se länge ut utan klimpar och kladd. Mascaran kan enkelt tvättas bort med varmt vatten.”

Mia tycker till: Först var jag skeptisk eftersom det var två steg. Jag lägger inte mycket tid på min make-up och det här tog några minuter extra. Men efter en veckas användning så är jag fast. Den förlänger verkligen fransarna och sitter väldigt bra under hela dagen.

Jag tycker inte den är så lätt att tvätta av som det utlovas. Den liknar Blincs mascara i konsistensen och är mer som en plastig hinna som blir “korvig” när man tvättar av den.

Är man förvirrad som jag så kan det vara svårt att greppa var borsten sitter när man öppnar mascaran. Jag måste alltid byta hand för jag öppnat fel 🙂

Men som sagt det är nog en av de bättre mascarorna jag testat och så det blir en stark 4:a i betyg.

Betyg: betygbetygbetygbetyg (4/5)

Butiker: De flesta stora varuhus.

Pris: ca 165 kr

7 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.