Mia testar,  Skönhet

Mia testar: Robanda Pore-Refining Mask

Mia testar: Robanda Pore-Refining Mask

Om produkten: Robanda® Pore-Refining Mask med pH: 8.25 är en ansiktsmask som absorberar smuts och överflödig olja på huden. Masken hjälper porerna att fuktas, avgiftas och rensas. Hjälper även grå (dyster) hud att återfå liv och reducerar åldrandet av huden. En bra basprodukt som passar alla hudtyper.

Mia tycker till: Masken är helt doftfri, tjock i konsistensen och mörkgrön i färgen. Den känns kall och skön mot huden och färgen ljusnar lite när den legat på i 15 minuter. Den är enkel att tvätta bort och huden känns mjuk och len efteråt. Men det är svårt att veta om den verkligen avgiftar, renar porerna eller föryngrar huden. Jag har tidigare bara använt masker som ger massor med fukt (pga min torra hy). Med Robanda Pore-Refining Mask känns huden inte lika återfuktad med däremot väldigt balanserad.

Jag kommer fortsätta använda masken nu under sommaren då min hy inte är i lika stort behov av fukt. Precis som det står i beskrivningen om produkten så är det en bra basprodukt som dessutom är ganska prisvärd.

Betyg: betygbetygbetyg(3/5)

Butiker: Finns att köpa hos Mirage Cosmetic

Pris: 119 kr

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.