0 kommentarer

 • Nika

  Frågan är hur länge man ska behöva vänta. Från början sades det att webbshoppen skulle öppna i slutet av februari, vilket jag såg framemot jättemycket. Blev alltså lite besviken när så inte skedde. Bättre hålla tyst om saker till allt är klart för sjösättning 🙂

 • Åsa

  Det gamla PR-tricket med köbildning verkar i webshopsammanhang ha transformerats till någon sorts “vänta-vid-din-dator-snart-så…”
  Jag tror faktiskt att det är ett PRtrick att låtsas som om man ska öppna (i den för efter-jul-fattiga kunder mycket svaga månaden februari) för att sen vänta ( till den köpstarka månaden maj) med att öppna webshopen.
  Fler webshopar har gjort så, tänker tex. på richbitch. Sistnämnda shop har visst lagt ner, förresten. Ska bli kul att se hur Schuterman lyckas på nätet – hon är ju så etablerad att det borde inte bli annat än succe. Eller? Om jag vill ha en Balenciagaväska + känslan av att ha köpt den på Schuterman då åker jag nog till den fysiska butiken. Vill jag köpa min Balenciaga på nätet lär det finnas billigare sajter än just Schuterman. Som sagt, ska bli kul att se hur det går.

 • maria J

  ja,ibland får man vänta länge, men då ere värd väntan.
  jag har länge läst din blogg,tänkte informera dig om min nya blogg 🙂 inte 1 dag gammal än :p, men hoppas att du kanske kan fynda nåt 🙂 kram kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.