MiaShopping,  Utanför ämnet

Snygga foton?

Mia hos Veckorevyn

Veckorevyn har skrivit om hur man tar bra fotografier och smickrande nog så fick jag vara med. Bilden ovan har min sambo tagit med sin Canon EOS 400D. Det är stor skillnad mellan bilderna som är tagna med systemdigitalkamera och en vanlig kompaktdigitalkamera.

Precis som Josef Hansson säger så är det viktigt att man fotograferar när det är ljust och att man försöker undvika att använda blixt. Jag har börjat använda ett stativ till systemdigitalkameran och tar sedan foton med självutlösaren. Det blir inte lika bra som när M fotograferar mig, men det duger.

Läs hela inlägget hos Veckorevyn här

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.