Modeaktiviteter

Camilla Norrback

camilla-norrback.jpg

Ojojoj, Camilla, Camilla, vilken kollektion och vilken design. Varför finns inte denna kvinna med bland de nominerade till årets designer eller årets hållbara till Elles priser vid Ellgalan? Hon är ju en av Sveriges bästa designer som dessutom tar ett enormt ansvar för vår natur. Fy skäms, för det här är inte första gången hon gör en outstanding kollektion. Nog om det nu och åter till det hon visade upp på Berns igår, den bästa under hela modeveckan och hennes bästa hitintills. Jag kommer att vara ruinerad i höst när jag ska köpa allt jag ville ha av det jag såg.

Det var leggings i grått, skinn, sammet, bomull och ull. Andra färger än grått var svart, aprikost och vinrött. Generösa former likväl som tajta var det som gällde, byxor, kjolar och klänningar och en och annan kappa rymdes på catwalken. Som vanligt var det spännande och fyndiga detaljer som gör hela plagget och det som gör henne unik. En av scarf hade mitt namn på och är given runt halsen i höst, gärna på samma sätt som på modellerna. Och en och annan klänning, kjol och tröja blir det nog med om jag får som jag vill och inte plånboken.

Det blir ingen bild på goodiebagen då jag vill visa upp så många saker som möjlig från visningen, men i bagen låg ett ekologisk äpple, produkter från Dermalogica, ekologisk smoothie och en liten lookbook från kollektionen. Tusen tack fröken Norrback. Hoppas verkligen att det blir väl mött i höst.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.