Modeaktiviteter

Sunday Sun

sunday-sun.jpg

Min sista visning under Stockhoms modevecka blev Sunday Suns och det var en sjuhellsickes show de bjöd på. Levande kör som sjöng under hela visningen, härliga specialeffekter, två manliga modeller kom ut med varsin vattenkanna i händerna och hällde vatten i de blomlådor som stod längst med catwalken varpå det spred sig en rök så det såg ut som de gick i dimma i gryningen. Mycket effektfullt.

Och kläderna var helt underbara och så klart så hade jag så dålig plats att korten blev hur dåliga som helst jag ber om ursäkt för detta för här fanns det verkligen kläder att spana in både för dam och herr. Underbara strumbyxor i en härlig stark rosa/lila färg, jag som älskar färggranna strumpbyxor smälte direkt. Och damkläderna var härligt gubbiga men ändå så himla sköna och på samma gång kvinnliga. Relaxad är nog ordet som bäst beskriver dem. Härliga detaljer på jackorna och nedhasad gren på kostymbyxorna, samt färg och mönster på både byxor, klänningar och toppar. Bak på tröjorna och klänningarna var det som ett släp och bakstycket ska vara bra mycket längre än framstycket. Herrarnas kollektion var skräddad och stilren. Men den tittade jag inte så mycket på då jag var helt förblindad av damsidan.

Någon goodiebag var det inte tal om, vi fick en tidning med info om +46 och en liten lookbook med kläderna från visningen. Men men jag har fått så mycket annat fint under veckan att jag kan låta den här slinka förbi. Kvällen avslutades härligt med ett glas vitt på Berns i eminent sällskap av Annie, Yeh-Yeh girl och Smartasmia.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.