Mode

Cheap Monday

cheap-monday.jpg

Sista visningen igår var på Konserthuset och Cheap Mondays. Jag brukar inte gilla deras design men den här gången tog de mig med storm, både på dam och herrsidan. Örjan Andersson bygger på sitt lilla imperium och gör snygga kollektioner till bra priser och det har gått hem hos svenska folket. Det hela andades Acne på något sätt men ändå typsisk Cheap Monday.

Det var mycket svart, grått och vitt men på damsidan kom det in lite natrurvitt,rosa och lila och på herrsidan mörkblått och mossgrönt. Jag vet vad som kommer att skrivas upp på måste köpas listan i höst/vinter och det är en kappa med hög och härlig krage i svart ylle. Så klassiskt med yllekappa men den här hae något extra som jag gillade väldigt mycket. Jag kan lätt se mig själv flannera längst Stockholms gator bärandes på denna.

Herrarnas kollektion skulle jag som kille köpa rakt av så när som på ett par silvriga jeans. De hade tagit vara på den skräddade och välklädda stilen och det finns inget snyggare på en man tycker jag än just detta.

I goodiebagen var det en fräck sjal, som många mot förmodan lämnade i kvar, otacksamma människor, så jag norpade en till min syster som på så sätt får smaka på en del av modeveckan.

Får se ikväll hur jag känner för det minimalistiska då det är Sunday Suns visning. Nu är det dags att åka in till Berns för Camilla Norrbacks visning, den jag har sett fram emot mest. På återhörande.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.