Mode

Hunky Dory

honky-dory.jpg

Näst sista visningen var Hunky Dorys, ett märke som inte kör på den svenska minimalismen och som jag gillar väldigt mycket. De hade många nyheter för i höst som jeans, kappor/jackor samt skräddade kavajer och byxor. Den mest originella halsduksknytningen stod de även för med knuten bak i nacken, samt att flytta ner Rodebjer-knuten en bit på huvudet som jag personligen tycker är mer stilfull än den slarviga knuten som har förföljt oss ett tag nu.

Det var smal och lösare silhuett som gällde, likt smala byxor och generösare upptill. Dova och naturliga färger bestod kollektionen av och i material som bomull och ull men rika på detaljer. Det är sades att den franska kulturen möter den noramerikanska det vill säga folklore mot military. Jag hittade många guldkorn som snygga toppar och blusar samt klänningar i härliga snitt. Och knuten i nacken på halsduken måste jag öva på för den var riktigt fräck.

Aldrig har det väl smaskats så som det gjorde innan denna visning, för  goodibagen var nämligen god, den innehöll små härliga bakverk i en vacker ask som även den såg ut som en liten sockerbit.  Bra att få upp blodsockret efter en lång dag.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.