Modeaktiviteter

Stylein

stylein.jpg

Gårdagens tredje visning Styleins lyckades jag komma in på genom en inbjudan från tjejen som satt i deras monter vid +46 mässa och det är jag så glad för, för det var den bästa visningen igår. Nu längtar jag så till hösten då dessa dyrgripar finns att köpa. Det var för övrigt den enda visningen som jag inte behövde köa hur länge som helst för att komma in på. Stylein är ett märke från Göteborg och hon kan sin sak designern Elin Nyström.

Klänningar var ledordet även här och de var i typiska Stylein stilen, härlig passform och fina detaljer samt väldigt kvinnliga snitt. Härliga och originella leggings fanns med också, både tunna som spetsstrumpbyxor och glansiga i guld eller vitt med mönster i svart tryck på. Jag hade grymt svårt att välja ut vilka bilder jag skulle visa, det fanns så många guldkorn och jag kan varmt rekommendera  ett besök på deras hemsida och lookbooken som finns där. Färger som dominerade var svart, vitt, härlig smaragdgrön, ljus och mörkgrå. Materialen var i silke, bomull, skinn, kashmir och  deras typiska modal. Så här beskriver de själva sin höst/vinterkollektion 2008:

“Den innehåller en stor mängd klänningar för olika situationer och tillfällen; från stickade klänningar för vardag, via rockinspirarande för utekvällar, till mer feminina klänningar för cocktailpartyn”.

I goodiebagen fick vi smink från Max Factor, en fickspegel, en nylanserad mascara med svart grund och färgapplikation till kanterna samt prover på foundation. Härligt och lyxigt att prova smink utan att behöva betala för det.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.