Modeaktiviteter

Jojo&Malou

jojomalou.jpg

Onsdagen var en händelserik dag med många visningar, mycket folk att trängas med och stressigt schema som har inneburit många löppartier, som en fotograf sa som jag slog följe med: -Har du inte bra kondition innan modeveckan så har du det garanterat efter. Första visningen för dagen var Jojo&Malou och visningen hölls vid +46 Building på Kungsholmen. Jag kände inte till märket innan så jag hade inga förväntningar. Det var en mycket speciell visningslokal, det hela håller till i en förråds/garagelokal.

Jag blev glatt överraskad av det jag såg, det hela föll mig i smaken. Klänningar var den stora utgångspunkten, både längre och kortare modeller. Det förekom även byxor men mest klänningar var det. Färgen svart dominerade med härliga accentfärger som rött, lila, rosa och blått och det tyckte jag var mycket tilltalande. Skorna skulle jag mycket väl kunna tänka mig och de kommer från Wedins. Hatten är påväg tillbaka i alla fall om du frågar Jojo&Malou nästan alla modeller hade en liten hatt i det fejk “nytvättade” håret, som mer såg ut att vara undrängt i gele eller liknande. Designerna gillar mönster och det märks, det var ränder, små och större motiv i glada färger.  Framför allt var det snitten och detaljerna som gör deras design så unik, spännande och intressant. Jag tror att dessa två damer kan komma att gå långt och jag skulle gärna klä mig i deras design hösten 2008.

Vad fanns då i den fina goodie-bagen, ett stående inslag i min rapportering då jag tycker att det är så kul att få dessa påsar? Påsen kom från Ordning o reda och innehöll en Festis med smak av hallon och blåbär samt en anteckningsbok från ovan nämda företag som ligger vägg i vägg med +46.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.