Modeaktiviteter

LiseLotte Westerlund

Bilderna är tagna och kollaget är gjort av Johanna

Det är alltså jag som är Johanna och har fått förmånen att gästblogga här under Stockholm fashionweek då Mia är och åker skidor. Jag är en rookie vad gäller att gå på visningar men älskar mode och kläder och bloggade om det tidigare. Idag var jag på LiseLotte Westerlunds visning på anrika Berns där många av visningarna kommer att hållas under modeveckan.  

Känns lite konstigt att titta på höst kläderna, just nu längtar jag så till våren, men vilka kläder det var å andra sidan. Hon kan det där med att göra vackra kläder fröken Westerlund. Det var vackra klänningar, kostymer och kjolar och de gick i vitt, svart, grått och mint. Material som siden, kashmir och ull fanns representerade. Det jag gillade mest var de fina detaljerna, snitten som var väldigt feminina och känslan av lyx som präglade hela kollektionen. Om det skulle vara gala och färgen skulle vara svart har jag hittat den perfekta klänningen, den var svart, fotsida och hade ena axeln bar.

Varför ska designerna envisas med att sätta på dessa smala flickor så tunga och förstora skor? Det ser så roligt ut när de ska försöka ta sig fram längst cat-walken med blytunga fötter och få det att se ut som det naturligaste i världen. En annan rolig detalj var den tyll som omslöt flickornas huvuden, likt små biodlare med vitt eller svart tyll.

Som den rookie jag är blir jag överförtjust när det nalkas goodiebag och det fick jag den här gången. En stor vit ask stod på stolarna med ett svart band om. När jag sedan gick ut och skulle ta mig mot T-centralen kunde jag lätt se vilka som likt mig varit på visningen, vi bar nämligen runt på en jättelik sockerbit och påkallade andra människors uppmärksamhet. Hade det stått designerns namn lite större hade vi varit perfekta reklampelare. I bagen fanns ett litet resestrykjärn, choklad, rouge från Mac och en väskettiket från Georg Jensen.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.