Utanför ämnet

Gott Nytt År ?

Jag vill önska alla ett riktigt gott nytt år!

Jag tror tyvärr inte mitt år kommer börja speciellt bra eftersom min sambo nu råkat ut för vinterkräksjukan och antagligen så åker jag också på det vilken sekund som helst 🙁

Vi är just nu på ett hotell i Östersund istället för i stugan i Tegefjäll tillsammans med goda vänner. Olivia är iallafall glad och pigg så vi får fira in året tillsammans 🙂 Det tråkiga är att det knappt finns något öppet här i Ö-sund på nyårsafton, inte ens Mc Donalds. Nu har jag iallafall lyckats beställa mat från en kinaresturang här i närheten. Jag kan inte heller hälsa på mina vänner som bor här för då kommer jag säkert smitta ner dem.

Hoppas det är bra på tv annars kommer jag nog fortsätta kvällen här framför datorn. Fortsättning kanske följer….

9 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.