Böcker

Boktips: Karlar med stil

Boktips: Karlar med stil
Foto: PRESSENS BILD

Camilla Thulin (underklädsdesigner, kostymtecknare, kreatör och stylist) som tidigare givit ut boken Stil har nu skrivit en ny bok som heter Karlar med stil.

“Stil måste inte vara trendigt eller ändra sig efter varje säsong. Tvärtom är stil något man håller sig till och utvecklar genom åren. Det anser Camilla Thulin, som besökt några av Sveriges mest välklädda män: Möt bland andra: Johan Hakelius, Peder Lamm, Lars Nittve, Kjell A Nordström, Peter Kvint, Dregen och Jean Pierre Barda. Samtliga poserar i sina hem, i sina egna kläder, med egna accessoarer.

Personligt berättar de om sitt förhållningssätt till kläder och mode. Boken innehåller dessutom shoppingtips, råd om hur man enkelt förvandlar och förbättrar sin stil och praktiska skötselråd. Karlar med stil är en inspirationsbok för män som vill snygga till sig!”

Den 9:e oktober kan du köpa boken på bland annat Adlibris.

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.