Ny butik

Stylejunky – butik i Cannes

Stylejunky i Cannes

Cannes har en sjukt lång shoppinggata, Rue d’Antibes. Jag och A-S orkade inte ens gå hela utan vände tillbaka efter ett tag för att besöka vissa butiker igen. På tvärgatan Rue Macé hittade vi butiken Stylejunk (tyvärr ingen hemsida) som hade en fin vespa utanför med en sadel av Louis Vuitton-mönster.

Killen som jobbade i butiken är dansk och största delen av sortimentet var just av danska märken som Munthe plus Simonsen ,by Malene Birger och Baum und Pferdgarten. Men som ni ser så fanns det även andra märken som 7 for all mankind, J Brand mm.

En shoppingguide till Cannes och Nice är under produktion och kommer förhoppningsvis upp i veckan.

6 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.