Foton från förr

Foton från förr: Genomskinligt

Genomskinligt

Min kompis har letat upp lite roliga fotografier på mig som jag ska visa upp framöver. Först ut är en begie, genomskinlig och otroligt blek (pga dåligt foto) Mia på fest 1997 (?).

Kan du tänka dig bära detta igen: Nej. Genomskinliga tröjor är inte min grej längre, inte ens om man har en matchande bh under. Byxorna var verkligen favoriter på den tiden, men nu skulle jag antagligen inte ta på mig dem. Klockan från Gul har jag kvar. Vem vet, de kanske kommer igen?

Betyg: betygbetyg

Motivering:
Det är bara klockan från Gul som jag kan tänka mig ha på mig igen, därav en 2:a i betyg.

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.