Ny butik

Besök på nya Grandpa och SOUK

nya_grandpa.jpg

Här kommer lite bilder från Grandpas nya butik på Fridhemsgatan 43 (bakom Västermalmsgallerian på Kungsholmen). De har verkligen hittat en härlig lokal som är 3 gånger större än den på Södermalm. Konceptet är det samma med en blandning av mode, inredning och vintagemöbler. Som ni ser på bilderna så har allt en “hotellfeeling” och cafédelen ser ut som en reception.

Jag hittade en klarblå oversize t-shirt från Velour som jag måste gå tillbaka och titta på igen…

nya_souk.jpg

Självklart var jag också tvungen att ta en sväng förbi nyöppnade SOUK. Det var otroligt mycket folk och ganska svårt att få en överblick men jag är väldigt positiv. TopShops utbud är enormt och skoavdelningen är extra imponerade. Förutom TopShop så gillar jag Warehouse och Oasis.

Jag har spekulerat lite om att SOUK står för “So United Kingdom” eftersom de flesta butikerna i gallerian är från UK. Men nu kan jag släppa den den tanken för så här står det på hemsidan:
“Namnet SOUK har vi hämtat från orienten där en souk är en plats där kommersen är livlig och tyger, kläder, juveler och kryddor byter ägare. På samma sätt hoppas vi att SOUK ska bli en plats där shopping blandas med intryck, möten och upplevelser.”

Ps. Glöm inte att rösta 😉

Sveriges bästa modeblogg

5 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.